Mo Gawdat

– Voormalig Chief Business Officer van Google [X]

– Host van Slo Mo: Een Podcast met Mo Gawdat

– Bestselling author van het boek Solve for Happy (2017)

– Auteur van Scary Smart (2021)

– Founder van onebillionhappy

Fotograaf: Humberto Tan

Na een lange carrière in de technologie heeft Mo geluk tot zijn belangrijkste onderzoeksonderwerp gemaakt, diep in de literatuur gedoken en over het onderwerp gesproken met enkele van de wijste mensen ter wereld.

In 2014, gemotiveerd door het tragische verlies van zijn zoon Ali, begon Mo zijn bevindingen te gieten in zijn bestseller Solve for Happy. Zijn missie om een ​​miljard mensen te helpen gelukkiger te worden, #OneBillionHappy, is zijn poging om Ali te eren door de boodschap te verspreiden dat geluk kan worden geleerd en gedeeld.

In 2019 was Mo mede-oprichter van T0day, een ambitieus project dat tot doel heeft het consumentisme opnieuw uit te vinden ten behoeve van consumenten, retailers en onze planeet.

In 2020 lanceerde Mo zijn succesvolle podcast, Slo Mo: A Podcast with Mo Gawdat, waarin hij buitengewone interviews houdt met zijn wijste vrienden om de diepgaande vragen en obstakels te onderzoeken waarmee we allemaal worden geconfronteerd bij het nastreven van een doel in ons leven.

MO GAWDAT

Talks en Seminars